www.dakiniswereld.nl
Valuta:
goedkope kleding,kleding winkel,goedkope dameskleding,goedkope herenkleding
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Voor retourneren:

Items kunnen teruggestuurd worden voor terugbetaling of ruilen met 7 dagen na ontvangstdatum. Maar de reden voor de door uzelf veroorzaakte opbrengsten (bijv. Maat, kleur die u kiest) kan niet worden geaccepteerd. Retourzendingen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden verzonden, alle teruggegeven artikelen mogen nooit gebruikt worden en in nieuwe staat. Alle teruggegeven pakketten moeten verzekerd zijn. Voor het retourneren van de juiste artikelen voor een terugbetaling: alle teruggegeven artikelen zijn onderhevig aan kleine bankvergoeding en verzendkosten. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten. Sepcial omstandigheden kunnen partnerschap met zakelijke zakenpartners vereisen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Belangrijke mededeling:

1. Hoewel we terugkeerbeleid bieden, rekening houdend met de tijd en het geld dat verbruiken, waarderen wij u zeker of u al uw vragen en problemen duidelijk kunt maken voordat u uw bestelling plaatst.

2. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice om het retouradres te verkrijgen. Alle retourzendingen dienen te worden verzonden naar het verzendadres dat wij u mailen, als het niet het juiste adres is, zijn wij niet verantwoordelijk voor het verlies dat door het probleem is veroorzaakt.

3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies als het geretourneerde pakket verloren gaat tijdens de zending, de originele postkantoorbewijs moet worden gehouden om de vergoeding te vorderen.
v 4.Als u de juiste artikelen terugbetaalt voor een terugbetaling: Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald. Wij dekken niet de verzendkosten van retourzendingen of de uitwisseling van het juiste orderpakket, u bent verantwoordelijk voor de verzendkosten. Daarnaast raden wij u aan om tracking en verzekering voor uw eigen bescherming toe te voegen, aangezien we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen of aangehouden door de douane.

Terug